Hei

Uusi kirjoitus, entisenlainen elämä.

Oli siivoilupäivä. Aamua lukuunottamatta, jolloin toimiteltiin tärkeitä asioita yhdessä. Mulla on loppuviikko vapaata, eli aika pehmoinen laskeutuminen työelämään. Tosin työni on kaksivuorotyötä, ja vapaita tulee olemaan keskellä viikkoa muutoinkin. Mutta että näin alkuun pienoinen "loma".  Oli aika ihanaa nukkua aamulla seitsemään. Puoliso oli ulkoiluttanut ajoissa koiran, ja oli valmistelemassa tytärtä koulutielle, kun säpsähdin hereille, katsoin kelloa, ja menin tarkistamaan, että tytär on hereillä. Olisi kuulemaa nukkunut pommiin, koska ei ollut muistanut laittaa herätyskelloa soimaan. Jotenkin tämä uudenlainen "ote" arkeen tuntuu, mutta tähän saakka sen vaikutus on ollut ihan positiivinen. Enemmän asioita päänuppi joutuu käsittelemään, mutta eiköhän sopeutuminen tapahdu aika nopealla tahdilla, sillä työkaverit, ne jotka olen jo tavannut, ovat hyviä tyyppejä. Toivottavasti minäkin osoittautuisin sellaiseksi... ;)

Viikko enää, kun mm. tyttärellä alkaa kesäloma. Saa nyt nähdä, mitä sillä lomalla tapahtuu. Ei voi vielä ihan suunnitella. Mutta pääasia, että tyttö saa huilia. Uudella paikkakunnalla uudessa koulussa on nyt lukukausi vierähtänyt jotakuinkin. Hyvin on mennyt, ja tukea on tarvitessaan saanut. Ihanteellista kaikki, ei voi muuta sanoa.

Puoliso on nyt palaverissa, meni prätkällä, vaikka tuuli kävi jo myrskyä enteilevästi. On kuitenkin pysynyt raitellaan, vaikka villiä on etelän meininki liikenteessä. Soittelee aina poissaollessaan, kun ollaan erossa. Tytär on juossut ja heilunut tänään sen verran, että kävi suihkussa, ja odottelee, että päästään iltajätskille yhdessä.

Luonto on aika hienoa nyt. Tuoreimmillaan, voisi kuvailla. Kevät pitkällä, kesä edessä. Mitähän se tuokaan tullessaan...